pátek 19. října 2012

Police v obyvacku


Dobry vecer me mile,
tak jsem zas zpet se slibenym kousickem obyvacku,resp.hlavni a vlastne jedinou polici,kdyz nepocitam mensi za krbovymi kaminky a okenim parapetem,ktery slouzi take jako dekorativni.Nemam rada preplacanost,tak myslim,ze jedna masivni stylova police staci.Nachazi se hned naproti vchodu do obyvaciho prostoru,ktery je spojen s jidelnou ,odpocinkovym koutem a je take nad sedaci pohovkou.Dekorace menim nejen podle sezony,ale hlavne podle nalady ci spise pocitove a impulsivne a to me na ni bavi.Je dost velika a masivni ze dreva opet dle meho navrhu od naseho kamarada truhlare.Tak juknete,zda se bude libit.




Pod zajimave resenym sikmym stropem jak jinak nez s drevenymi tramy a vedle kamenne steny se police krasne vyjima.




Shabby vlajku jsem jiz sundala,byla spise letni a nahradila ji trojitym celobilym lapacem od Misi na prani.



I kdyz by se na policku veslo vice dekoraci,myslim,ze plati mene je vice




Uz asi otravuji s ruzemi,ale nemohu si pomoci,porad stale kvetou a nejde odolat,vcera jsme vysazeli spoustu dalsich keru.




Vres ve stribrnem patinovanem kvetniku byl puvodne na stole,ale ze zdola je na nej hezci pohled.




Detaily amalganovych svicnu,miluji tyhle osoupane stribrne doplnky.



Prekrasna fialkova svice s baletkou a krajkou od Jeanne d Arc Living




Sede ruze na popraskynych obrich svicnech svou barvou nic nerusi,svicny mam od me mile maminky,vi,co se me libi.




Dalsi krasny kousek z Bella Rose,zelinkavy patinovy velky kvetnik s krasnym dekorem.




A na zaver detail police,moc se me libi patina a tvar podper,mam ho na vsech polickach.




Jsem zvedava,zda se vam male juknuti na policku libilo,tento vikend u nas ma byt posviceni,tak se tesim,jinak vcera jsem byla na velkych nakupech a verte,ze ulovku bylo moc,tak se teste,je to des bes,jeste jsem ani nestihla vybalit tasky,jaky byl dnes fofr,ale tesim se na foceni a vy se taky teste a dekuji moc za vase komentare.
Preji pekny vecer a krasny vikend,ma byt jeste babi leto,tak uzivejme.

                                                     Katka

11 komentářů:

  1. Nádhera Kačenko-tvoje růže prostě miluju,ty neomrzí nikdy!Líbí se mi všechny tvé vymazlané detaily-to je prostě paráda!!!!A ty svícny a ten květník z BR-dokonalost!Jsem moc zvědavá na tvé nákupy:-)
    Papa!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vsak jim bude za par tydnu konec,tak se nem bude po ruzich styskat.Ja kupuji nejak instinktivne,ale ted mam na polici pridany krasny ramecek s celou rodinkou,tak je to jeste krasnejsi.Svicny s ruzema jsou z kramku,o kterem jsem psala.Nakupu je moc,tak na dva prispevky.Pa

      Vymazat
  2. Ahoj Káťo, líbí se mi úplně všechno, svícny s květinkami od maminky, květník, další postříbřené svícny, police. vše je můj styl:)růže jsou krásné, snad mi do budoucna taky přibudou, ale musím postupně, protože teď byly potřebnější věci.musím jen chválit!!! Užij si posvícení a těším se na ukázky z nákupů.Pa Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre ranko Romco,to jsem moc rada,ze se ti vecicky libi.Neni to vse asi uplne shabby,co mas ty rada,ale urcite by se to v tomto stylu dalo pouzit.Dekuji za pochvalu,dekorace mam vzdy ruzne posbirane a mam rada,kdyz jsou i ucelove,jako treba kvetnik,ve kterem mam vetve.Snad stihnu konecne nakupy vyndat z tasek a nafotit.Hezkou sobotu.

      Vymazat
  3. Kačenko,opět jsi nezklamala a dodala jsi pořádnou várku úžasných fotek...nejvíce se mi líbí svícny,ty jsou neodolatelné...a s těmi nákupy to znám,já včera taky nakupovala,ale ne nic pro radost,ale léky pro ty svoje marůdky...i když to bylo na recept nechala jsem tam pěknou pálku,tak snad jim to už konečně zabere a budou společně se mnou fit...a co balík,ještě je pořád na poště?:-)))...měj se krásně a už teď se těším na tvoje další fotečky...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,moc dekuji,jsem vazne rada,ze se ti fotky libi.Nevim sice,jake svicny se ti vic libi,ale treba vsechny?To me mrzi s detickama,ze jsou nemocni,my musime zatukat.Jinak v lekarne take nechavam vzdy balik,protoze ti nasi jsou pekne mlsni a pijou jen nejdrazsi hotova mlicka s kasi.Ty se take mej,priste bude slibovany podzim na zahrade a pak ty nakupky.

      Vymazat
  4. Katko, líbí se mi, jak si všímáš všech detailů a jak o všechno krásně pečuješ. Nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci,to se ti jen zda a co se zda,je sen,hi,hi,ne vazne,nekdy me take ujede ruka a zda se me,ze toho mam nekde moc tak to honem prolustruju a prerovnam,ale je fakt,ze mozna mam trochu neco v sobe,protoze nad nicim moc dlouho nepremyslim.Dekuju.

      Vymazat
  5. Polica je skutočne skvostná, a dekorácie na nej... No, ťažko nezávidieť :))) A inak, len tam medzi rečou, asi by sa dalo dosť diskutovať o tom, ktorá z nás je z ružami najotravnejšia (rátam i Michaelku :))) Teším sa, až vybalíš tašky, určite sa budem mať čím pokochať :) Prajem krásny slnečný deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michallko,jsem nadsena,ze se ti tak libi.Myslim,ze kazdy sikovny truhlar ji svede a ta tva dnesni s matovymi miskami je take nadherna.Ale Mas pravdu,kdyz me neomrzi ruze u Misi,tak snad nikoho u me.Na tasky vlitnu dnes,ani nevim,co tam vse mam.Bohuzel,o slunecnem dni se nam v Cechach muze jen zdat.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.