neděle 21. října 2012

Podzim u vchodu


Pekny den preji vsem,
no,i kdyz prispevek jsem nazvala podzim,tak vcera tedy,kdyz byla cely den mlha a sychravo a hejno vran ci havranu se sletlo na nase vysoke jablone a krakalo,tak to uz na me tedy spise pusobilo jako minimalne pocatek zimy.
Dnes uz sice neni tak mlhavo,zato tam silne mrholi,skoro jako jemny destik,proste vlezlo,jak ma byt.Kazdopadne fotecky vznikly pred par dny,kdy jeste bylo obcas slunecno,tak vam to alespon pripomene pekny podzim.



Venec jsem jiz predstavila,ale na dverich na slunicku vynikne lepe,levandulku jsem do nej napichala misto slamenek,ktere jsem odstrihala.





Vchodove dvere jsou z prirodniho dreva i bez laku,ale ze vnitr jsou bile,ladici k interieru.




Ukoristila jsem i zelene lampionky,libi se me vice,ale je jich jen malo


 



Kytice vypada jako z lucnich kytek,ale vse pochazi z nasich keru,rostlinek a travin na zahrade,jsem rada,ze nemusim nekde shanet kyticky po louce



Jeste jednou detailneji,moc se me libi makovicky a svazecky suche travy



Detail destniku,ktery mam vzdy u vchodu na podzim pri ruce,je krasne romanticky a prakticky zaroven.




Stare koste po babicce opravdu slouzi,casto s nim zametam,ci spise vymetam kaluze po desti.



Kamenne neni jen oblozeni,ale mame kamen misto fasady spolu se drevem




Oranzovou nemusim,ale na terasku me to ven zas tak nevadi,protoze jinak se me lampionky libi.



Vaza je z BR a ma krasne romanticke detaily,muze slouzit jako kvetnik



Dubovy stul s lavicemi byl puvodne doma jako jidelni v predeslem bydleni,ale do domu jsme chteli vylozene Provance stul.



Za stolem na terase se nachazi venkovni kuchyn s grilem a skrinkami,urcite jednou predstavim podrobneji.


Tak vam preji pohodovou nedeli,krasny zbytek vikendu a po male prochazce pekne cajicek nebo dobrou kavicku u nejake pekne knizky nebo casopisu.Pa a priste slibene nakupy.
                                           Katka

9 komentářů:

  1. Tak u nás je úplně stejné počasí jako ho popisuješ :-( Takže nádherné zpříjemnění dne!!!Je to vše moc krásné,já doma oranžovou také nemusím,ale přesně jak to máš ty tak venku ji také zdobím.Posezeníčko je krásné,nás to vše teprve ještě čeká.Krásný den Kačenko!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No u nas uz alespon neni mlha a ani takova zima.Pro me je take vzdy tvuj prispevek jako relaxace.Myslim,ze oranzove odstiny do podzimu patri,ale radeji mam cervene.Posezeni je super hlavne proto,ze vstup na terasu mame z jidelny,ktera je propojena s obyvakem a strechu mame protazenou az na terasu.Preji pohodu doma v tomto mrholeni.

      Vymazat
  2. Kačenko,tak u nás je krásně slunečno a teplo...ráno to sice tak nevypadalo,protože byla mlha,tak hustá,že by se dala krájet,ale nakonec se vyjasnilo...jinak máš opravdu pěkné posezení...Měj se moc a moc krásně!

    OdpovědětVymazat
  3. No u nas ani take neni zima,ale slunicko tedy ne jak stale predpovidaji.Dekuji za pochvalu,ale v lete to bylo hezci s polstarkama a prostrenim na grilovacku.Balik jsem si uz vyzvedla,tak pak pisnu mailik.Ty se take mej a doufam,ze detickam je lepe.

    OdpovědětVymazat
  4. Káťo zdravím, u nás stejné počasí asi jako u tebe, nejsme zase tak daleko od sebe, máš to před dveřmi pěkné, nejvíc se mi líbí deštník,ten je nádhernej!!!Měj se hezky.Romana

    OdpovědětVymazat
  5. Romi,ja doufam,ze se zitra alespon trochu splni predpoved,nebo ted predpovidaji jen hory??Ted uz kytice pred dvermi odkvetla,tak tam mam obri bobule sipku.Hezky podvecer a dekuji za navstevu,tesim se na tvuj dalsi prispevek.

    OdpovědětVymazat
  6. Katko, podzim u vás se mi moc líbí! Koště je úžasné, dřív je měl každý...
    Přeju hezký večer a zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helen moc dekuji,byla to jen takova rychlovka s dekorovanim.Koste je super,klasicke se nam uz dve rozbily,al tohle drzi.Preji pekny pocatek pracovniho tydne.

      Vymazat
  7. Kateřinko, krásně podzimně a příjemně je u Vás! Pa Maru

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.