pondělí 15. října 2012

Obchudek-reportaz 2.cast


FIALKOVE MAMENI+TYRKYSOVE

Pekne odpoledne zeny,
tak jsem tu s dalsim pokracovanim sve minireportaze z kramku v nasem meste,tentokrate ladeno do lila barvicky se smetanovou a tyrkysovou.Jsem zvedava,zda se vam druha cast bude libit jako predchozi a urcite me do komentiku pisnete,co vy by jste si z kramku nejradsi odnesly.Jen tak pro zajimavost.




Tak tyto dozy bohuzel nevlastnim,ale verte me,ze kdyby jsem jich uz doma nemela nekolik druhu na kavu,caj apod.,tak me neutecou,hi,hi.





Muj dalsi oblibeny regalek laden no fialkovych barvicek,pani majitelka ma vse podle barev.
 
 
 
 
 
Dokonaly podnos,libi se me,ze nejen poklop je cire barvy,ja vlastnim take dva z IN-FLOWERS

           





Takze podnos,maslenku i konvicku mam doma,ale pozor,krom maslenky jsou obe vecicky darky,podnos od kamaradky ke kolaudaci a konvicka se salkem od me maminky,vi,co mam rada.




Spravne minipodnosky,idealni na dekoraci nebo servirovani dezertu pro jednu osobu,napadite,ne??




Dozy a davkovac do koupelny. Podnos jste mohly videt u mne v prispevku.

 


                  Opet krasny regal,tentokrate do tyrkysova,plus prirodni barvicky




Kavova ci cajova sada se me moc libi,i kdyz to neni uplne muj styl,stale premyslim,koho timto obdarovat




Tak tohle je moje,prenadherna dochucovaci sada Maison ala Provance,miluji ji,ale sama si ji koupit je marnost,jednu uz peknou totiz mam.




Jo,tak tato dekorace s ruzickami a perlami v peknem kvetniku na me pusobi krasne vintage.




No a nakonec zasobicka rezanek,ze kterych pani majitelka umi vykouzlit krasne vazby,povsimnete si dole fialkovych podzimnich listi.
 
 Pro dnesek vse,tesim se,brzy jsem tu opet.
Katka

17 komentářů:

  1. Kačenko je to krása až ti takový krámek závidím-mě dostala ochucovací sada-je nádherná a vidíš vlastně nic takového nemám-měla bych si něco pořídit:-)Krásný večer!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso,jsem rada,ze jsi napsala,ja sadu mam,ale zatim ji moc nepouzivam,je spise na salatky a ty si davame spise jen v lete.kdyz je zeleninka cerstva.Kdyz budes mit chvilku,tak mrkni,pisla jsem ti mailik.

      Vymazat
  2. P.S.jukni ke mě na soutěž budu moc ráda když se přidáš!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj,o soutezi samozrejme vim,mozna jako prvni,urcite se pridam.

      Vymazat
  3. Zdravím, nádhera, takové pokušení!!
    Já bych si určitě odnesla pěknou kytičku a jednu z těch dóz z první fotky. Hezký večer Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Marti,spravne jsi to nazvala pokusenim.Je super,ze pani majitelka prodava casto i nevsedni kyticky,tak si casto kupuji jen tak do vazy.

      Vymazat
  4. Kačenko,opět nádhera...no já bych asi neodešla bez toho podnosu nebo dochucovací sady...záleželo by na financích kolik bych měla zrovna u sebe:-))))...Měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,ano,je fajn,ze vsechny tyhle krasne veci jsou na kazdodenni pouzivani,ja mam ted napriklad v podnosu s poklopem klasicke buchty,misto nevzhlednych plastovych doz,proc by jsme mely mit vse pekne servirovane jen pro navstevy,ze??

      Vymazat
  5. No, pěkné....kdo po mě jednou ty "střepy" bude vyklízet :o) Ale stejně bych si vybrala, i když jich mám... Moc se mi líbí ty malé poklůpky a konvička se šálkem, i když už jednu mám...
    Hezký večer, Káťo!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helen,neboj,copak jsi necetla muj clanek o pokladech a proc asi kazdy patra po bazarech po starych ulovcich?Mozna,ze tve deti ne,ale ver,ze vnoucata se poperou a kdyby jsi mela pocit,ze toho mas hodne,coz se u me muze zdat,ale podnosy,dozy i maslenku vyuzivam nekolikrate denne,takze to nejsou veci do prosklenych skrini,tak usporadej bazarek jako my se segrou a uvidis,jak se tve nepotrebne bude kamoskam hodit.

      Vymazat
  6. Mě se moc líbí ta kombinace bílo-fialové. Je to nádhera! Takový krámek by sis taky mohla otevřít, cit bys pro to rozhodně měla, Katko:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jo,Luci,me se ta kombi take libi,ale nakonec se vzdycky vratim hrozne rada k te sve nudne prirodni bezove,bile...atd,proste to co nepusobi preplacane.O kramku uz uvazuji nekolik let se segrou,ale trosku v jinem stylu,urcite bez kytek a nejradsi by jsem to kombinovala s bazarkovymi vecmi,takove polovetesnictvi s pozezenim,to je muj sen.

    OdpovědětVymazat
  8. Katko, máte nádherný obchůdek! Já musím aspoň půl hoďky do podobného popojet, ale nikdy neodejdu na prázdno - těch lákadel/ také mamka říká, kdo že to po mě podědí - neb synové žádná vnoučata zatím neplánují ... a snacha je na modernu. Minulý příspěvek - růžičkový byl úžasný, ale i teď bych si vybrala - mám slabost pro čiré poklopy a etažéry ... Měj hezký den - u nás upršený a nevlídný , pa Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,Maru,vybrala jsem pro vas nejlepsi kousky.A neboj,pokud budes mit pocit pri novych vecech,ze nektere uz starsi nemusis,tak je prodej v bazarku za par kacek kamaradkam,jak jsem radila Helence,uvidis,utrhaji ti ruce.Me se taky libi pekne pruhledne doplnky,ted ulitavam na svicnech.Dekuji za navstevu.

      Vymazat
  9. krásný obchůdek,až se tají dech s té krásy!Vybrala bych si:-)
    Hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,Veru,vsak ani nechci vedet kolik jsem tam utratila,to by bylo na zlatou zakaznickou kartu.

      Vymazat
  10. Kačenko nestíhám sledovat , jsou ty dušičky tak se na kukandu moc nedostanu. Ostatním děvčatům, děkuji a přeji krásný zbytek podzimu. Petra

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.