pondělí 8. října 2012

Lednicova prekerka

Hezky pocatek pracovniho tydne,
dnes vas necham nahlednou na kousicek sve kuchynky,presneji receno na kout s nasi lednici.A proc nazev prekerka?No,reknu vam to asi takto.
Vestavnou lednici ma dnes temer kazdy,ale zkuste rict truhlarovi ci kuchynskemu studiu o vestavenou ooobr lednici,znamo jako americkou dvoukridlou.Ze zacatku se na nas nas znamy truhlik usmival,jako,ze zadny problem,jen si neuvedomil,ze jaksi zaoblene dvoj obri dvere se budou tezko pokryvat dverem.Ale ze je sikula,nejenom,ze si poradil,ale poradil si i s nasim pranim otevirat i male dvirka z venku na vodu a led.Jen pak vzdy kdyz se o lednici bavime,nezapomene podotknout,ze kdyby vedel,co ho s lednici ceka,tak do toho nejde,hi,hi.Tak posudte sami,jak se popral s nasim pranim,ja chtela lednici retro stylovou,ale ty se vyrabi spise mensi a pritel mel sen mit velkou a hlavne si natocit vodu s ledem z dvirek.Nakonec vypada jako velka skrin,coz je super.








Kamarad truhlar byl tak zapalen,ze nam po vesnici shanel i madla,ktere se drive pry na cosi casto pouzivala





    Stylovou rezatou zaklapku nam take sehnal kdesi ze statku,je dokonala




   Detail dvirek pro otvirani z venku na funkci voda a led,led ma krasny tvar






                     Dvojkridla lednice by bez zabudovani nebylo ono



Ani na lednicce nesmi chybet kyti,tentokrate sedomodry podzimni bodlak



        Misa ulovena v antiku,pochazi pra nekdy z prvni republiky,je krasna





                 Ani v kuchyni nesmi chybet dreveny strop a stare tramy



Doufam,ze se vam nase vyreseni lednicky libilo a priste se naladime levandulove a take vam ukazi nejake dalsi kousky po babicce.Preji krasne pondeli.
                                                Katka
 

28 komentářů:

  1. Katko moc zdravím!Truhlář je šikula!Opravdu moc pěkné řešení!Moc hezký koutek kuchyně,už se těším na další:-)
    Věra

    OdpovědětVymazat
  2. Veru,nechala jsem ti na blogu prani k svatku.Dekuji moc za pochvalu lednice.Ja se taky tesim,az vam budu vse postupne predstavovat,priste bude lavandulove mameni.

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuji Ajko,jo,jo,stara skola je stara skola.

    OdpovědětVymazat
  4. Kačko, lednice je perfektní! Není nad to mít šikovného řemeslníka, který pochopí a splní Tvé přání! Máte krásné dveře! Hezký zbytek dne! Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko,jsem rada,ze se lednicka libi.Ano,v dnesni dobe je takovy truhlar poklad.Dvere jsou takove v celem dome a jsou take specialni na zakazku.Tobe hezky vecer.

      Vymazat
  5. Katko, pan truhlář si skvěle poradil a Vám přibyl super kousek! Kredenc mne také uchvátil ... a těch skvostů a pokladů! Moc se mi u Vás líbí a ráda se budu, s laskavým dovolením, vracet... Krásný podzimní den, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No,Maru davame kamaradovi truhlarovi docela zabrat s nasimi navrhy.Kredenc delal take on.Ale na doladeni si nenecham sahnout.Ja budu stastna,kdyz se ke me budes stale vracet.Hezky vecer ti preji.

      Vymazat
  6. Kačenko smekám před truhlářem-je úžasný-krása!!!Hezký den tobě i rodince!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso,vyridim,hi,hi,delat vse dle meho navrhu neni lehke,ale on nastesti uz me zna.Tobe preji hezky vecer s rodinkou.

      Vymazat
  7. Kačenko,tak teď mi spadla čelist a to doslova:-)))...bych vůbec neřekla,že je to lednice...smekám před šikovným truhlářem...Přeji ti krásný podvečer papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klaro,tak to je super,ze te lednice nadchla,my jsme na ni take nalezite pysni,kazdy na to kouka jak na zjeveni.Dekuji za vernou navstevu,uz se tesim na balicek.

      Vymazat
  8. Katka to je teda ozajstný majster svojho remesla,klobúk dolu chladnička vyzerá úžasne. Tiež máme veľkú americkú chladničku. Mali sme ju skôr vybratú ako postavený dom :)))Manžel tiež zbožnuje ľad a ja neznášam ho dolovať z tých nádobiek alebo vreciek - tak sme obaja spokojní :)) Ja ju nemám zabudovanú ale je biela tak až tak nebije do očí. Teším sa na ďalšie kútiky tvojho bývania :)Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzanko,ano,nas truhlar vyrabi pouze z masivu.My take vsechna spotrebice a nejen je kupovali pred domem,aby se dum stavel na miru a vse pasovalo,vcetne bezkabelovych pristroju a lampicek.Pritel si dava snad led i v zime a ja take nemam rada ty ledovniky a pytliky na led.Bilou jsem snad ani nevidela.Budu rada vam vse postupne predstavovat.

      Vymazat
  9. To je krásný kousek, hezky vyřešené a detaily pěkné, líbí!!!Pěkný večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Romi,vyreseni byl muj napad,chtela jsem okenko oteviraci z venku.Take pekny vecer.Tesim se na tvuj dalsi prispevek.

      Vymazat
  10. Tak tomu sa povie pán majster. Do detailu prepracované. Krása.Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vou,to mu musim rici,bude nadsen.On totiz delal truhlarinu i ve skandinavii.

      Vymazat
  11. Káťo, tak jsem se tedy pokochala...nejen lednicí, ale i předchozími články, zavzdychala jsem si u nad kredencí...no zkrátka - NÁDHERA! Jo a konečně jsem se dnes dostala k nafocení nádherného dárku od tebe, takže snad brzy se pochlubím na blogu:-). Kateřinko, přeji ti krásný klidný a pohodový večer:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Petrus,jsem moc rada,ze se u me kochas,to byl duvod zalozeni blogu a doufam,ze se u me budes treba i obcas inspirovat.To je fajn,ze jsi nafotila darek,ale doufam,ze hlavne kvuli sobe.Ja ti preju take pohodu doma a dobrou noc a tesim se na tvuj komentik u dalsiho prispevku.

      Vymazat
  12. Milá Katko, tak to je teda pecka peckovitá. No to fakt bomba. Já nemám vůbec slov. O mně můj muž říká, že jsem praštěná, ale tohle mu teda musím ukázat. Já z toho snad nebudu spát, už jsem vzdychala nad kredencí a teď tohle. A těším se na další a další články. Majka

    OdpovědětVymazat
  13. Mila Majko,tak nad tvym komentikem jsem se musela zasmat,udelala jsi me radost.Jsem nadsena,ze se ti tak libi.Tak v tom pripade vice prasteny je muj pritel,protoze on ma snad jeste lepsi napady nez ja,vcetne tohoto obrneni lednice.Alespon vidis,co vse jde udelat,kdyz ma clovek fantazii.Uz uz,dnes bude dalsi prispevek.Dekuji moc za navstevu a tesim se na tve dalsi povzbudive komentare.

    OdpovědětVymazat
  14. Toto by mi asi v živote nenapadlo, takto maskovať chladničku :) Ale rozhodne je to geniálne a veľmi estetické riešenie... Alebo ako rada hovoríš, veľmi štýlové :))) Prajem pekný večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ja zas Miso vidim vetsinou zabudovane lednicky a pak jsem nekde na netu shledla leddnicku jakoby ve skrini,ale jednodverove a to se nam moc libilo,Preci jen,moderni design se moc nehodi do venkovskeho stylu.Dekuji a take krasny vecer.

      Vymazat
  15. Ahoj Katuška, no to si píš, že sa mi páčilo. Jedinečné, originálne, kreatívne, takto vyriešenú chladničku som nevidela. Tlieskam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renat,tak to jsem rada,ze se ti libi.Je fakt,ze u nikoho jsem take nic podobneho nevidela.Dekuji moc.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.