středa 10. října 2012

Kulatacek od Lenicky


Hezky vecer nebo pro nekoho jiz krasne ranko,
dnes jsem vam chtela ukazat jednu velkou drobnost,jedna se totiz pouze o polstar,ale moc krasny.Kulatacky jsem si zadala jako svuj vymysl dat usit sve sikulce kamaradca Lence,chtela jsem uplne bile,aby se hodily do loznice k jakemukoliv barevnemu provedeni lozniho pradla.No a na ten popud jsme pak probiraly,jake ruzne kombinace latek by jeste bylo mozno pouzit na tyto krasne rasene polstarky.A protoze je Lena skutecne vsestranna,mimochodem domaci zdrave susenky v jednom z minulych prispevku pochazeji take od ni,nedalo ji to a hned zkusila dalsi barevnou a materialovou kombinaci.A nutno podotknout,ze se ji vyrobek vskutku podaril,nejenze je material krasny,ale celkovy dojem pusobi jak z nejakeho francouzskeho zamku.





  Material me pripomina stara kvalitni prosteradla nebo povleceni u babicky


           Jako dekoraci jsem zvolila opet verny stylacek Jeanne magazin a ruzi





   Detail polstare,stred je z vysivane latky jakoby zlatavou niti,nebo tak neco




 



                      Na sede kozesince u krbu a kosiku se krasne vyjima





                             Barvicka je takova smetanovo vanilkova

 





                          Ruze doda vsemu jakousi noblesu,nemyslite holky??



A jeste mala inspirace z magazinu,prekrasny poklop s podnosem daji vyniknout cemukoliv,obvzvlaste romanticke kvetine



Inspirace seskupeni svicnu,mohly jste videt u mne v jednom z minulych prispevku
 
 
 
Pokud by se vam nahodou kulatacek zalibil natolik,ze by jste chtely podobny vlastnit,nevahejte pisnout do komentiku,opet vim,ze jste sikulky,ale neni jednoduche takoveho krasavce vytvorit.
 
Katka

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Ano,i bile polstarky na me prani v hlavnim banneru uzasne zvladla.

      Vymazat
  2. Nádherný polštářek:))Moc se mi líbí. Pěkný den.Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romanko,to me povidej,ja stale odolavam pokuseni Lena napsat,ze ho od ni koupim,privezla me ho totiz jen ukazat a ja ho okamzite musela nafotit.Tobe take krasny den,ted jsem byla s detma na prochajde a je tam moc pekne polojasno.

      Vymazat
  3. Je nádherný a jak píšeš růžička dodá šmrnc všemu!!Moc mě zaujal ten podnos v časáku-to je nádhera!!!Přeji krásný den Kačenko!!!
    P.S.já pak nějak písnu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miso dekuji,kulatacky jsou me oblibene,ale ted jsem si vymyslela ty kanyrkove od Klarky,tak ty jsou u me ted top.No a vidis,pripomela jsi me,ze musim nafotit svou varku podnosu.Hezke odpoledne ti preji,jdu fotit takovou malou reportaz,bude to prekvapeni do prispevku.Pisni az budes chtit.

      Vymazat
  4. Katko, máš krásné polštářky - a poslední kulaťáček je opravdu noblesní a šmrncovní! Barvičky nemají chybu ... a růžička nesmí chybět! Moc krásně nafoceno... Hezký večer, pa Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru,dekuji za pochvalu,jsem rada,ze se polstar libi.S ruzema uz mozna trochu otravuji,ale kdyz u nas tak krasne kvetou.Foceni me moc bavi,take preji hezky vecer a dobrou.

      Vymazat
  5. Kati je krásny a Lenka je veľmi šikovná. Okrúhle vankúšiky mám veľmi rada a tiež rozmýšľam, že ešte nejaké ušijem. Zatiaľ mám len jeden na chalupe.
    Pekný večer Jana.
    Ďakujem za krásny komentár na mojom blogu
    Páááááááááááá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani,jsem rada,ze se libi.Ja take miluji kulatacky,mohla by jsem je mit jeste v nekolika barvach.Ted se me libi sedomodry.Preji ti krasne ranko a nadchazejici vikend.Jsem rada,ze k tobe na blog mohu chodit.Mej se pekne.

      Vymazat
  6. Nestačím zárat, kamarádka Lenka má zlaté ručky...já tyto kulaté polštáře zbožňuji a měla jsem vyhlídnuté krásné na BR, ale ty, co jsem si přála vyprodali a to není moje priorita, ale do budoucna je určitě plánuji :-) Moc krásné!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja je mam uz strasne dlouho a porad se me neomrzely,naopak,chci kulate polstarky take jeste v takove sedomodre a mam i dva bile,je to proste skandinavska klasika.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.