pondělí 22. října 2012

Jupiiii nakupy

Krasny vecer pri pondelku holky,
tak konecne jsem mela chvilku vybalit ty obri tasky a ukazat vam svoje nakupy.Upozornuji,ze pisi nakupy,ale byla jsem pouze v jednom obchodu a to RESERVED,mozna vetsina znate,protoze meli takovou prijemnou akci,ze pri registraci mate 30 procent slevu na vse vcetne nove kolekce,plus prijemny uvitaci drink,cokoladova Deli,ke kazdemu nakupu darek lak na nehty,sampon ,Frisco napoj a v neposledni rade testovani kvality vlasu a DJ,ktery hral tak,ze jsme neunavne nakupovaly nekolik hodin,no,to vite,ja se dvema malyma detma na materske jsem byla vcelku ve svem zivlu,ale myslim,ze alespon ze zacatku jsem vybirala s rozvahou.Posudte sami,necekejte ode me nejake modni vystrelky,ale mam rada jak ja tomu rikam smrncovni klasiku,obvzlastnene sik doplnky.Jdeme na to.






Tak timhle sackem jsem nadsena,nebojte,neni to usedle sako,je z elasticke upletoviny a na loktech me oblibene semisove zaplaty s ohrnutymi rukavy.



K nemu krasne ladi pudrove triko,vybirala jsem hlavne dle motivu baletky,ale i dle me oblibene barvy,hodi se uplne ke vsemu a blisti se krasne





Sacko je samozrejme projmute a nema neprijemnou ztahujici podsivku









Diky flitrum se tricko hodi i nekam na vecer si sednout s kamoskama



Dale diky trem barvickam se k saku hodi i dalsi kup,slabi svetrik v pudrovo bezovo svetle hnede barve,nemam rada silne huste svetry.



Ridky svetr nevypada,ale opet v me oblibene pudrovce,libi se me vzor




Barva laku RIMMEL,ktery jsem dostala jako darek k nakupu bezvadne ladi s mou pro zmenu fuchsiovou barvickou ruze.



Mam tuto barvu laku rada jako spestreni ke klasickemu outfitu



Jupi a ted upletove triko s krasnymi doplnky,temer vse je opet v klasicky hnede barve,kterou miluji,hlavne na podzim a pokud letos frci,tak tim lepe,nebranim se trendum,pokud je to moje klasika.



Prenadherne hnede pletene kozene naramky,v sade jich je pet a jsou dokonale,hned me zaujaly




Bronzovorezate retizkove dlouhe nausnice se me take zalibily ihned,mam rada delsi nausnicky.




Krasne pirkove tam meli vice druhu,ale ostatni byly vice indianske,tyto jsou takove prijemne a neutralni,mozna se budou libit Mise



No a neodolala jsem ani ladicim ponozkam v rezatych barvickach se severskym vzorem.




Vyhoda nakupu v jednom obchode je,ze vam dost veci ladi,ale samozrejme je mohu kombinovat i se stavajicimi kousky v mem satniku.



No a nezbytnost,tmave modre denimky v uzkem strihu,klasika kterou miluji






Hodne tmave mam stejne nejradsi,i kdyz v lete si uletnu i ke svetlym az modrobilym.






A jeste par zaberu ruzickek na patinovane stolicce u skrini.






 
Nebojte to neni vse,ale mam toho hodne a v jednom prispevku uz by jsem vas treba nudila,takze pokracovani priste.Nakupovala jsem s kamoskama a sestrou a ta byla tak rozjeta,ze odesla s koupenyma botama i s cedulkou,ale nebojte,byly zaplacene a vedela o tom a vubec ji to nevadilo,jak byla rada,ze je ma,cedulka necedulka,no byla sranda,pote jeste vecere a vinecko a o pulnoci doma jako popelka ke svym drobeckum.
A co vy holky,take si jednou za cas udelate prijemne pohodove nakupy bez honicky s posezenim s kamaradkami???
 
Tak pa,brzy se tesim
Katka

23 komentářů:

  1. Milá Katka, pred chvíľou som prišla zo školy a čo viac mi mohlo zdvihnúť náladu, ako módna inšpirácia od teba? Čo sa týka vkusu máme toho hodne spoločného... Hnedá či pudrová, sú to nádherné farby. Aj bižu si si vybrala prekrásnu, pierkové náušnice zháňam momentálne aj ja, ale chcem ich v nejakej jemnej farbe, no musí to byť láska na prvý pohľad :) Sačko je inak parádne, a ak sú na lakťoch záplaty,tak ti fakt závidím :) Na seba sa mi saká zháňajú zle, lebo sú mi väčšinou veľké :( No, všetko máš fakt parádne a štýlové... A čakám až predstavíš zvyšok, mňa to rozhodne nenudilo! Prajem krásny večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je Miso,tak to je presne ono,pokud nekomu zvednu naladu prispevkem,tak jsem stastna.I ja ted vim,ze mame nejen ohledne mody hodne spolecneho.Tyhle dve barvy jsou me top,uz jen,ze se k nim vse hodi.O pirkovych by jsem nerekla,ale docela me slusi a hlavne se me hodi k mym novym kouskum.Sacko me dokonale padne,coz u saka mivam diky hrudniku take problem.Ty jsi asi stihlounka,ale to ma sestra taky a vzdy ji zavidim,jak ji sacka prave padnou.Kazdopadne dekuji za pochvalu,myslim,ze i klasicke barvy mohou byt in.Na priste se tes,budou tam paradni botky.Preji krasne popoledne.

      Vymazat
  2. Kačenko,tak takový pohodový nákup jsem neměla hodně dlouho a tak bych to měla co nejdříve napravit a jet bez dětiček nakupovat:-)))...měj se krásně a přeji ti pěkný večer K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,tak honem honem na nakupy,no samozrejme asi az brouckum bude dobre,ale takovyhle odpoledne te zas nabije na nekolik mesicu a pak mame my zensky zas chvilku pokoj.Ty se take mej pekne a hezke odpoledne.

      Vymazat
  3. Katko, my bychom si tedy notovaly - máme rády stejné barvy! Super nákupy, díky za typ! Sáčko je parádní a ten copánkový svetr, ten je měkoučký už od pohledu. Tvoje holčičí nakupování zní fakt skvěle, bohužel, jsem ráda, když s kamarádkou stihnu to kafe nebo oběd...
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Helen,myslim,ze uz jsi me to psala,kdyz jsem predstavila outfit na obed.Do Reserved urcite zaskoc,maji tam mnoho stylu.Svetrik je fajn,ze je takovy vzdusny.Jo a neboj,oni to byly spise vecerni nakupy,vyjely jsme az skoro v pul pate a tak po pate zacly nakupovat.Take se meej pekne.

      Vymazat
  4. Katko zrovna dnes jsem byla na nákupu a s dětmi:-)nakupování s nimi je očistec:-)
    Pořídila si krásné kousky!
    Hezký večer:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Verko,to me ani nepripominej nakupy s detma,my hloupi jsme je vzaly do hracek a musely jsme je oba se vztekem odtahnout,ponevadz si samozrejme chteli vyzkouset vsechna odrazedla,na kterych bylo hloupe napsano,nesahat.Jako kdyby deti umeli cist.Dekuji za pochvalu nakupu.Hezke odpoledne.

      Vymazat
  5. Teda Káťo, ty ses rozšoupla!!Tolik nových věcí, to se ti bude chodit na prochajdy s dětičkama, viď?Vybrala sis skvěle, hlavně, že se v tom cítíš dobře.Já chodím nejraději v džínách a spíš sportovně, takže bych brala to tričko, je úžasný, měj se prima.Romča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Romi,vzhledem k tomu,ze se na nakupy dostanu tak jednou za tri mesice,tak jsem se rozsoupla,ale ani ostatni holky nebyly pozadu.A ano,jsou to vse kousky,ktere muzu vzit kamkoliv.A ty barvy me proste delaji dobre.Ja dziny miluji take,ale sportovni veci si kupuji opravdu jen na hory na lyze,tury atd.Ty se take mej hezky.

      Vymazat
  6. Kačí umíš nakupovat a je to vidět :-)Jasně-peříčkové náušnice jsou top,ale co mě zaujalo dnes jsou ty náramky-jsou úžasné!!!!!!!!Už se těším na tvoje další věcičky!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No myslim,ze nejaky nakupovaci pud snad ve me je,Misko.A mas pravdu,naramky si klidne vemu i na nakup pro rohliky,jak jsou krasne a pritom prirozene.Dalsi veci take nebudou k zahozeni,ja se zas tesim na nektere tve nakupy,az treba pojedes ty s kamoskama.

      Vymazat
    2. Tak to bude na dlouho-my než se sejdem a na něčem domluvíme tak to je hrůza:-)Ale když ted mám tu skorošvagrovou jinde tak snad vyrazíme na nákupy aspoň s ní!

      Vymazat
    3. Tak to u nas byla jasna vec,kdyz ta akce byla v urcity den,tak proste jednou pohlidaj tatinkove nebo babicky.Urcite nekam vyjed,je to parada,uz se tesim na adventni nakupy a trhy,budou nove i u nas na zamku s vanocni prohlidkou zamku.

      Vymazat
  7. Tak to je teda parady,vybrala jsi si dobre.Nejzajimavejsi je ze uz mame vsichni stejne obchody jen s tim rozdilem ze u vas se prodava podzimni kolekce a u nas jarni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc.No u nas to ani neni podzimni kolekce,jako spise zimni,protoze perovky a kozacky jsou tu na dennim poradku a je fakt,ze podzimni vybava muze slouzit i jako jarni,takze je to vlastne stejne.

      Vymazat
  8. Miška, s Teba bude krásna sexi mamina, keď si oblečieš nové vecičky - super nákup.
    Pá Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je Jani,ja nejsem Michalka,ale i tak dekuji za pochvalu nakupu,mozna te jen zmatl nas podobny styl.

      Vymazat
  9. Milá Katko, je vidět, že máš prostě vždycky styl. Moc se mi líbí každej kousek, zvlášť ten pudrovej svetřík!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci,tak od tebe odbornice me to akor tesi.Jsem rada,ze se ti nakupy libi a pudrovka je proste moje.

      Vymazat
  10. Katko, prima nákupy! Když se zadaří - i já mám pár kámošek, se kterými je shopping relax a zážitek - někdy i trochu adrenalin ... Ač jsem zimní typ, podzimní barvy mám moc ráda právě v tomto ročním období ... A tvoje anglické růžičky v dobrém - závidím! Hezké dny, Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano Marus,bylo to moc prima.Je dobre se trochu odreagovat,ale musi to byt v pohode a ne se cely den honit po obchodaku.Ja ani nevim jaky jsem typ,ale ridim se svym pocitem v cem se citim dobre.Ruze na zahrade stale kvetou,jakoby si ani nechtely pripustit uz hodne chladny podzim.Preji ti krasny den.

      Vymazat
    2. Ano Katko, také nakupování beru jen jako příjemně prožitě chvíle s fajn holčinami ..., máme si kdykoli co říci a navíc - všechny milujeme kávu ...
      Prima konec týdne, pa Maru

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.