sobota 13. října 2012

in-flowers reportaz 1.cast


RUZOVOBILE MAMENI


Krasny vecer preji vsem,
dnes mam pro vas slibovane miniprekvapko a to malou reportaz z meho oblibeneho mista,kde si tak trochu,nekdy tedy rychle,kdyz dvojcatka cekaji v kocarku,zarelaxuji.A to nejen to,temer vzdy si od tud odnesu alespon nejakou milou drobnost nebo kyticku jen tak pro radost. No a v neposledni rade tu casto kupuji i darecky pro sve blizke napriklad k narozkam nebo proste jen tak,jako dnes.A o co,ze se jedna?No preci o obchudek IN-FLOWERS v nasem milem mestecku.Je to vlastne takovy kramek 2V1.Kvetinarstvi a darkove ci dekoracni predmety.Takovych mist je sice u nas vice,ale jen zde jsem nasla zbozicko v mem milovanem stylu a to francouzko skandinavskem venkovu,nebo proste ruzne drobnustky s patinou a tak,,,vsak vy vite.
Tak pojdte a vstupte se mnou,urcite si tu najdete alespon nejakou tu vec,bez ktere by jste,jako ja, nemohly odejit.


            Ma touha,teto lampe stale odolavam,ale jak dlouho jeste vydrzim???



           Zavesik do okna pro romanticke duse,uz jej vidim nekde v chaloupce




                  Krasne zrcadlo se mnou stale koketuje,libilo by se me pro Elinku




                                Muj nejmilejsi,ruzovobily koutek,nebo,chcete li regalek
 
 


Kdybychom nemeli krabicky na kapesnicky zabudovene,byla by tato bila jasna volba
 




          Moje krevni skupina,dokonale jemne polstarky,malem jsem neodolala




          Novinka,ruzova sada obsahuje dzban,konvicku a kvetniky,moc pekne




        Hmm,tak davkovac i lavorek uz sidli u nas doma,krasa,byly to darecky




         A tyhle dozy,ac jsou na cukr,caj...,jsem vyuzila do koupelny,proc ne??




                  Prenadherny etazerek s bilymi ruzickami,ach jo,tezko se odolava




Uzasna zastera v leve casti je jako darek dokonala,cajik pod ni uz vlastnim




                 A,tak kosmetiku Boheme jsem prave dnes zakoupila jako darecek




                 Baleni vypada naprosto uzasne,tuto kosmetiku ma v nabidce i BR




               Zavesny minipolstarek jsem koupila take jako darecek,moc se libil
 
 
 
Ruzove vresy ve svicnech,super napad
 
 
 
 
                         Krasne dozy s andilkama,bezvadny darek romanticke osobe
 
 
 
A pro pripad,ze by jste projizdeli prez nase mesto ci pobliz,urcite se nezapomente zstavit,popr.mrknete na stranky na krasne vazby.
 
 
 
 
No a nakonec,sice myslim,ze uz vsichni vite,ale kdyby jen prec,jsem si nechala upozorneni umyslne az trosku dele,u Renaty na jejim uzasnem tvorivem blogu probiha stale jeste soutez o fajn ceny,tak mrknete na
http://crafto-mania.blogspot.cz/ nebo jeste lepe primo na
 
 
 
 
 
 
Pro dnesek je to vse a priste se teste na pokracovani minireportaze c.2,tentokrate ve fialkovem vabeni.
 
Krasny vecer preje Katka

30 komentářů:

  1. Kačenko, moc děkuji, za zveřejnění vizitky , reportáž je s milým komentářem a pro ostatní blogerky , je mi jasné, že jsem pro Vás trochu z ruky, ale nikdy neříkej nidky. Třeba 18.11.a 19.11. u nás v Chlumci v prostorách Zámecké oranžerie ,letos již po 5-té vánoce s in-flowers. Tak si třeba uděláte výlet a odvezete něco k výzdobě na advent, nebo blízkým dáreček pod stromeček. A omlouvám se , že Vám všem bez pozvání lezu do bytů, chaloupek a zahrádek a sama nic neukazuji, ale z časových důvodů , to nestíhám. A po pravdě jsem tak trochu (hodně:)) voyeur , časopisy o bydlení si kupuji od dětství a věřte , že za totáče to byla velká prekérka , vlastně malá , bylo tu jen Bydlení, které vychází do dnes. Všem , krásnou neděli :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobre ranko pani Petro,jsem rada,ze se vam clanek libi,nastesti jsem vizitku trosku po hledani na facebooku nasla.O vystave jsem se chtela zminit,ale spise az v druhe casti po dokonceni reportaze a hlavne by jsem u vas chtela pak udelat jeste adventni nebo predvanocni reportaz,ta by naladila svatecni atmosferu,tak tam by jsem blogerky urcite upozornila na vasi krasnou vystavu ve stylovem prostoru.Komentare k fotkam se snazim psat zajimave,tak je dobre,ze se libi.Ja jsem take ze zacatku jen blogy okukovala a nic nenabizela,to je bezne,treba casem,az budete mit vypomoc nam budete ukazovat aktualneji vase krasne dekorace a vazby.Take krasny den.

      Vymazat
  2. Kačenko obchod je úžasný-samá krása-u mě jasně vede ten etažér s růžičkami-je dokonalý!!!A moc krásná reportáž!!!
    P.S.písnu zas pak email,ale teď nějak není nálada(pak ti povím)papa a krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasne nedelni ranko Miso,jsem opravdu moc rada,ze se ti moje reportaz libi,je to tak trochu z jineho soudku a presto stale o bydleni,resp.doplncich k bydleni,tak myslim,ze je to zajimave a zbozi stylove.Etazer se me take libi,hodil by se bezvadne do loznice i treba na sperky nebo princeznam do pokojicku na drobnosti.Mam v zaloze jeste jednu reportaz,ale to uz bude trosku jine.Tesim se na mail od tebe a doufam,ze se ti nalada zlepsi,kdyz pisnes,treba te trochu povzbudim.Uzijte si s rodinkou nedeli,my jdeme na oslavu.Pa

      Vymazat
  3. Krásné nedělní dopoledne,
    hezká reportáž, takové obchůdky mám moc ráda, nikdy se mi z nich nechce odejít. Zjistila jsem, že až tak daleko to od nás není, díky za tip na listopadový výlet. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martino,tobe take pekne poledne,ja obchudky tohoto druhu zboznuji,jen se s dvojcatkama moc casto nekam nedostanu,urcite prijed na vanocni vystavu tohoto kramku,Chrudim je kousek,delala jsem tam skolu.

      Vymazat
  4. Káťo, tak to jsou opravdu samé nádherné kousky. Také by se mi špatně odolávalo. Krásnou neděli ... Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krasne dopo Verko,ano,nafotila jsem to,co by se vam mohlo libit.Uzij si zbytek vikendu.

      Vymazat
  5. Kačenko,nádherný obchůdek u vás máte...kdyby takový byl u nás tak jsem tam pečená vařená:-)))...Přeji ti krásnou neděli...papa K.PS:Té lampě bych neodolala ani já:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko,ja jsem taky rada,ze obchod u nas mame,taky jsem tam minimalne kazdy tyden,spise i casteji.Lampa je trochu vydani,ale stoji za to,uvidime pred vanoci.Take preji krasne nedelni odpoledne.

      Vymazat
  6. Obchůdek vypadá moc romanticky a hezky...taky miluji relaxovat při očuchávání kvalitní kosmetiky, braní do rukou krásných předmětů a přemýšlení, kam by se mi to všechno doma hodilo ;-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak,ja mam sice radeji takovou strohou romantiku,nebo jak to presneji nazvat,ale na sneni muzu obdivovat i ty ruzickove motivy at uz na polstarcich nebo cemkoliv jinem,je to nejen o realite nakupu,ale i o predstavivosti,jinak v obchode je vice veci,ale chtela jsem to ladit vice do naseho stylu.

      Vymazat
  7. Katko, vzala si nás na krásné místo! Přeji paní majitelce hodně spokojených zákazníků a tobě parádní neděli.
    Helena

    PS: nějak jsem nestihla příspěvek babičkovské poklady, ale je to paráda, chápu, že je opatruješ!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helen,jsem rada,ze jsi se pokochala.Pani Petra urcite bude rada za tve prani.Take dekuji za komentik k predeslemu prispevku,pekny nedelni podvecer.

      Vymazat
  8. Katka, zaviedla si nás do krásneho obchodíku. Aj ja mám takýto malý raj, už som ho viackrát spomínala. Tiež rozumiem aj tomu, aké je ťažké odtiaľ odísť s prázdnymi rukami :) Je mi iba ľúto, že takýto obchodík nemám vo svojom blízkom okolí. Určite by som tam chodila veľmi často, ako sa poznám :) Inak na podobnú lampu som sa včera pozerala aj ja, iba bola tuším tmavá. Pripomenul mi ju spôsob, akým je patinovaná. Fakt krásna :) Prajem krásnu nedeľu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misko,jsem rada,ze se ti muj napad libil.Bohuzel,o tvem raji jsem asi jeste necetla.Ale treba nas tam take zavedes.A presne tak,ja se s malyma dvojcatkama jen tak nedostanu,tak jsem za kramek rada.A jsem tam take myslim,ze docela casto.Lampa je opravdu krasna.A hlavne ma patinu jako nas nabytek.Ta by se hodila.Preji pohodovy nedelni vecer.

      Vymazat
  9. Kači, tak to je nádherný obchůdek. Tak trochu závidím, protože v mém okolí nic takového nemám - anebo je to možná štěstí :-) Aspoň neutratím ;-)... Alča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alen,dekuji za pochvalu,vyridim.Kazdemu by jsem prala blizko kramek,kde je alespon neco v jeho oblibenem stylu.Ale mas pravdu,utraty rozhodne nejsou male,radeji to nescitam.

      Vymazat
  10. Dovoluji si tímto poděkovat Helence za přání a postěžovat si , že nás romantiček je málo:)Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No v nasem meste asi ano,protoze ja by jsem vas obchudek mohla mit jen v tom nasem venkovskem romantismu.

      Vymazat
  11. Káťo, to je obchůdek snů! O tom si můžu nechat tak akorát zdát...nebo teda takhle - v Tišnově, kam se občas dostanu, sice vím o dvou pěkných obchůdcích, ale vzhledem k tomu, že jsem momentálně stále jedině s kočárkem a nejsou moc bezbariérové (schody...), tak si jejich návštěvu musím ještě nějakou dobu odpustit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petrus,to bude pani majitelka rada,tolik chvaleniho,ale uplne te chapu a to si jeste predstav,ze muj kocarek je temer tak dvakrat siroky,ale stejne je nejlepsi,kdyz hlida tatinek a my si nakupy uzijem v klidu.

      Vymazat
  12. Tolik krasnych veci ,ja bych nevedela kde zacit a asy bych chtela mit vsechno doma.Mam moc rada tyto obchudky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsme na tom stejne,jak jsi si vsimla u popisku,spoustu zbozi jiz mam a dalsi spoustu by jsem chtela.Take miluji tento relax v kramcich.

      Vymazat
  13. Kati, môj manžel z ďaleka obchádza takéto obchodíky keď ideme do mesta, lebo vie, že ma s tade tak rýchlo nedostane a vždy sa musí buchnúť po peňaženke.
    Moja, ale Ty máš doma toľko pokladov a ten krááááááásny mlynček na stenu (:o och - bože o:)
    Pekný týždeň.
    Páá Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko,to je pravda,ti nasi muzsti nechapou nasi vasen pro takove krasne veci,ale aby jsem je jen nehanila,pritel me zrovinka z Nemecka privezl prekrasny casopis o romantickem bydleni a kdyby se ti nejaky poklad u me libil,s laskou ti ho klidne venuji,ty mu das lepsi peci a tak krasne se bude u tebe cokoliv po babicce vyjimat.

      Vymazat
  14. nevím na co bych se vrhla jako první, vše je skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  15. Diky Kamco,jsem rada,ze se ti fotky libi a potesilo te to.

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Katko, to je nádhera. A co bych si vybrala já? Já asi nic, protože bych tam vůbec nemohla jít, bylo by to totiž pro mě hrozné utrpení to vidět a nemoct si to odnést. Jeden kousek krásnější než druhý a dohromady jim to sluší ještě víc. Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko,dekuji,jsem rada,ze se prispevek libi.Nad tvou odpovedi jsem se musela usmsat,ale nejakou drobnustku by jsi si urcite mohla koupit.

      Vymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.