středa 31. října 2012

Hrisna svacinka


Krasne slunecne,konecne,poledne holky,
tak nadhera,venku sviti slunicko o sto sest,skoro jako na jare,ale je to prenadherny podzim a co vic,jeste lepe a tepleji ma byt v sobotu na nasi velkou oslavu nasich dvojcatek,takze vsechny pozvane deti budou moct radit venku a bude mene bordylku,jupi.
Kazdopadne i kdyz dnes by to zaslouzilo venkovni prispevek,ja jsem si pro vas o vikendu nafotila svou hrisnou svacinku.Ano,jiste vsichni vime,ze svacit by se melo ovoce nebo syry se zeleninou,ale kdo by po dobrem obidku ododlal vysluzce z oslavy u me sestry a rezu s kakavovym piskotem s tvarohem a ovocem,mnam.No a aby to nebylo zas az tak hrisne,vyjimecne jsem si neudelala klasickou slabou kavicku,ale zdravou variantu a to Caro a dokonce VITALITY,jiste vsichni znate tento rozpustny cerealni napoj a tento je navic jako novinka s vlakninou,no kafari me asi zavrhnou,ale aspon to jako kavicka pusobi na vzhled.No a k tomu pekne romanticky casopis a pro potechu oka nadhernou kytku.









          Obrim hortenziim na suseni jsem ve svem oblibenem mistu neodolala








Dzbanek na mleko jsem jiz predstavovala,je opravdu krasny a mam ho strasne dlouho








Obr hrnky miluji,ital si se svym picolem na me neprijde,tyto jsou z Tchibo z Provance kolekce







Me nove desertni vidlicky jsou ulovek z aukra,byla jsem za ne moc rada,uz dlouho jsem stylove shanela.








Detail napisu je dokonaly,dzbanek je krasny i na dekor i ucelovy,to mam rada








No a ja miluji kavu bilou a to s normalnim nezahustenym mlekem a to hodne






Prenadherny casopis pouze o romantickem az temer zameckem bydleni me jako prekvapko privezl pritel ze zahranici






        Detail neni moc videt,ale opravdu maji vidlicky krasny krajkovy dekor







 


Nastrouhana mlecna cokolada byla na lahodnem tvarohu s mandarinkama dokonala



 
 

Hortenzie mam tentokrate pouze tri a maji prenadhernou zelenou barvu s fialkovym okrajem listku

 
 
Tak doufam,ze se vam moje svacka libila,klidne by to mohla byt i sladka snidane,ale na ty ja si moc nepotrpim,to uz trochu predbiham,protoze jak a co rada snidam mam take v planu ukazat.A co vy,co takhle odpoledne radi svacite?Nebo cekate s hladem a mlsanim az na vecer?
Moc se tesim na vase komentiky,uzivejte slunicko,ja jdu pokracovat ve gruntovani na oslavu a odpo s pucikama na prochajdu,kdyz je taaak krasne.
Vase Katka
 

21 komentářů:

  1. hmm, tak dobré svačince bych neodolala:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to me povidej,stlaskala jsem i pritelovu vysluzku.

      Vymazat
  2. Tak to bola dnes opäť krása! Vidličky sú dokonalý úlovok a nabudúce nám ich odfoť bez blesku, potom bude vidno všetko :) Takto sa ti blesk odrazil od kovu a všeobecne platí, že blesk je zlý kamarát :) Džbánik som už obdivovala a zákusok vyzerá ako riadna mňamka, ktorej by som určite veľmi rada podľahla :) Prajem krásny deň!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Misko,dekuji.A dekuji i za radu ohledne foceni,bohuzel toto jiz vim davno,ze si musim odstranit na nektere fotecky blesk,bohuzel fotacek je pritele,tedy ne ze by jsme si takto veci rozlisovali,ale prenastavil si ho pri necem a ja za boha jiz nekolikrate hledala vypnuti blesku a ne a ne ho najit.Jinak by jsem vidlicky samozrejme vyfotila bez blesku,ale presto moc dekuji.Zakusek je celkem klasika,ale ta cokoska na nem je fakt mnamka.Take ti preji pekny vecer,

      Vymazat
  3. No tak takový lahodný kousek bych si hned dala:-)))...já právě svačím cereální kaiserku se šunkou a rajčetem...a taky je to dobrý:-)))...Kačenko,měj se moc a moc krásně a snad si dnešní den užila naplno...papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HMM,tak kaiserky take mam rada a se syrem i suncickou,ale spise kruti a se zeleninou take,jen je skoda,ze v zime ta zelenina chutna nic moc.Dnesni den byla honicka,mezi uklidem a detma jsem byla objednana na zkraslovaci proceduru a jako obvykle se me vubec nechtelo.

      Vymazat
  4. Nádhera Kačenko-hortenzie má velice zajímavou barvičku a to nádobíčko a příbory-krása!!!Nech si chutnat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rada,ze se vse libi,tyhle obr hortenzky jsem si koupila uz loni,je to primo druh na ususeni a mam je do dnes.Uprime,tyhle hrnky uz nejsou moji favorite,mam i bile a ty mam radeji.Ale z desertnich vidlicek jsem nadsena a predstav,mam k nim i lzicky.

      Vymazat
  5. Takovou svačinku bych si taky dala, Caro jsem ještě neochutnala. Květ téhle velké hortenzie mám ve váze, koupil mi ji manžel, protože bohužel nemáme zahradu. Doufám, že mi hezky uschne ( hortenzie ne manžel).
    Hezký večer a krásnou zítřejší oslavu. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Caro je super varianta kavy,ale bez nezdravych ucinku kavy,i kdyz jedna kavicka denne nas asi nezabije.Na tehle kvetech je fajn,ze delaji ozdobu jak zive,tak suche a to jine susene kytky moc nemusim,rikam jim lapace prachu.Kyticka nejen,ze hezky uschne,ale min,rok az dva vydrzi krasna vcetne barev,ale je lepsi ji nemit na slunicku.Oslavu mame nastesti az v so,jinak nevim,jak by jsem to stihla.Tobe take pekny den Marti.

      Vymazat
  6. Kati, hneď by som si prisadla a pomlsala s Tebou.Pekné fotky,priam na zjedenie. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo,takova ta kaficka s kamaradkami jsou stejne nejlepsi.Dekuji Andreo

      Vymazat
  7. Martinko, moc fotogenická svačinka. Já tedy musím mít pravou kávu, dopoledne tu tvoji velikost, odpoledne už stačí menší :o) Caro používám v letě, když dělám frappé (přidávám ho ke kávě, pěna je tak hustší).
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem sice Martinka,ale neva,ja si vzdy take nepamatuji jmena.Ja kafe nutne denne nepotrebuji,jen kdyz dvojcatka hure spinkaji.Me uprime Caro chutove moc neleze pod nos,ale zas si rikam,ze je zdrave.Pekne odpo.

      Vymazat
  8. Zdravím Kateřino a děkuji za pozvání! Hmmm svačinka vypadá moc dobře...já si na ně moc nepotrpím a když peču, většinou to slupnou ostatní, ale kafíčko to můžu kdykoliv :-) Jo a níže jsem skoukla i ty krásné doplňky do hněda ! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rada Lucko,ze jsi ke me nakoukla,ja se k tobe rada take vracim.Jsem rada,ze se ti ma hneda moda libila.Take pekny den.

      Vymazat
  9. Ahoj Kačí, takováhle svačinka by se mi taky moc líbila - hlavně ta možnost sníst si ji v klidu a ještě s prohlížením krásného časopisu, to je sen! Nádherně nafocený to máš:-). A moc se mi líbí tvé dezertní vidličky, jsou nádherné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peto,vsak ja si ji taky takhle dovolim jen kdyz dvojcatka spi,jinak jim vetsinou za pochodu.Dekuji za pochvalu fotek,ale muze to byt i lepsi.Za vidlicky jsem take rada,obzvlaste kdyz prosly i testem mycky,vetsinou ty stare pribory do mycky nejsou.

      Vymazat
  10. Ahoj Kačenko,reaguji na tvůj komentář.Nemám ti kam napsat.Písni mi prosím na email fialka012@gmail.com.Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherný příspěvek, ty vidličky jsou super. A hortenzie mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat

Dekuji vsem za vas cenny cas a tesim se na dalsi komentare a pripominky.